ING-ARTTimisoara
Str. Garofitei nr. 8
Tel: 0729 823 460
office@ingart.ro

Peisagistica

but-peisagisticaING-ART pune la dispozitie o serie de idei si va ajuta in conturarea spatiului dvs exterior.
O echipa de tineri peisagisti cu experienta in domeniu va pune la dispozitie o serie de idei si va ajuta in conturarea spatiului dvs. exterior.
Prin proiectare ne dorim sa tindem spre o ambianta ideala. In principiul de proiectare ne intereseaza foarte mult ritmul de crestere al plantelor, evolutia taliei, existand o serie de specii cu o crestere rapida si o crestere lenta.
Compatibilitatea plantelor de-a lungul dezvoltarii acestora este foarte importanta, de asemenea textura vizuala, habitusul si culoarea. Toate acestea contribuie la realizarea unui cadru armonios si locul va trebui conceput ca o unitate.


Pentru realizarea unei proiectari corecte trebuie facuta o analiza asupra sitului. Se va intocmai un plan de situatii (releveu) care va cuprinde:
- ridicari topografice;
- studii referitoare la vegetatia existenta;
- studii referitoare la factori climatici si sol;
- vecinatati;
- constructii;
- retele edilitare;

Toate etapele vor fi atent analizate de specialistii firmei noastre. Pe tot parcursul lucrarii clientul poate sa intervina pentru alegerea celei mai bune variante incepand din faza de proiect.

Exemplu cerinte:
- acces auto si pietonal;
- zona de odihna si servire a mesei in aer liber (chiosc);
- jocuri sau luciuri de apa (fantani arteziene, lacuri, cascade, iazuri etc);
- ambianta estetica (peluze, amenajari florale etc);
- spatii de joaca pentru copii.

Proiectul va fi realizat la scara si va fi prezentat beneficiarului sub forma de piese desenate (plan de amenajare, sectiuni, detalii) si piese scrise (devize de lucrari, calculul suprafetelor).
Proiectul va fi realizat 2D sau 3D iar la cererea clientului va fi prezentat sub forma de machete.

Proiectarea unei gradini inseamna mai mult decit desenarea unor plante pe o foaie de hartie.O proiectare de gradina inseamna o cunoastere temeinica a factorilor de mediu si umani si un interes real fata de dorintele, nevoile si posibilitatile celui care doreste sa-si amenajeze un spatiu verde.

peisagistica

 


 

Amenajare Pensiune

 


 

Amenajare Curte 1


 

Amenajare Curte 2


 

Amenajare Amfiteatru Scoala

 


Inregistrare domenii, webhosting, webdesign Ghid de sanatate pentru timisoreni Joomla Import Export Mass Article based on Excel Google PageRank Checker