ING-ARTTimisoara
Str. Garofitei nr. 8
Tel: 0729 823 460
office@ingart.ro

Despre noi
logoING-ART este o firma de proiectare constructii civile si industriale cu specialiati in proiectarea de arhitectura, urbanism, amenajari interioare, design de mobilier si consultanta.
Suntem o echipa tanara, cu multa multa experienta si entuziasm.
Lucram cu mintea si cu inima!

Oferim clientilor servicii complete de proiectare de arhitectura, rezistenta & instalatii, sustinute de arhitectii si colaboratorii nostri: ingineri & verificatori de proiecte, ale caror cunostinte si talente furnizeaza solutii creative unice, care satisfac si rezolva dorintele, asteptarile si problemele specifice ale fiecarui client, dezvoltand astfel o arhitectura durabila, functionala, eficienta si estetica.

La dorinta clientului, daca acesta prefera o alta firma de proiectare rezistenta & instalatii, asiguram numai proiectarea de arhitectura, colaborand cu firma desemnata pana la finalizarea proiectului.

Portofoliul firmei noastre acopera o gama larga de tipuri de proiecte: proiecte case, locuinte colective, amenajari interioare, birouri, scoli, piscine, fabrici, spitale, muzee, spatii comerciale, studii de fezabilitate, si lista poate continua.
 

Inregistrare domenii, webhosting, webdesign Ghid de sanatate pentru timisoreni Joomla Import Export Mass Article based on Excel Google PageRank Checker