ING-ARTTimisoara
Str. Garofitei nr. 8
Tel: 0729 823 460
office@ingart.ro

Arhitectura
but-arhitecturaDacă investiţia dumneavoastră include construirea sau modificarea unei clădiri, amenajarea unui spatiu interior, sistematizarea unui teren sau lotizare, suntem în măsură să realizăm componenta primordială a demersului dumneavoastră – proiectarea.

Contextul legislativ actual presupune necesitatea unui proiect de autorizare a construcţiei (PAC), al cărui conţinut este un extras din proiectul tehnic complet – documentaţia principală pentru executarea in bune condiţii a construcţiei. Completat de avizele autorităţilor şi ale furnizorilor de utilităţi, PAC-ul serveşte la obţinerea Autorizaţiei de Construire, moment în care investiţia devine acceptată de autoritaţile administrative locale şi poate fi implementată ca atare.

ING-ART ofera asistenta tehnica si consultanta pentru obtinerea documentelor necesare de la autoritati:

o Certificatul de Urbanism si avize/acorduri specificate in Certificatul de Urbanism
o Proiecte Autorizatie de Constructie (D.T.A.C.) sau de Demolare (D.T.A.D.),
o Expertize tehnice, studii geotehnice
o Proiecte organizare de santier (D.T.O.E.),
o Proiecte tehnice (planse, antemasuratori, caiet sarcini, estimari costuri) si detalii de executie (P.Th+D.E.).

- Oferim consultanta tehnica si urmarire a lucrarilor pe santier.
- Venim cu propuneri pentru amenajarile interioare si mobilare

Ing-ART analizeaza nevoile clientilor si propunem fiecaruia mai multe variante de proiecte de case, din care sa aleaga solutia cea mai potrivita.

Astfel munca de proiectare - comandată de beneficiar - se desfăşoară cu respect pentru obiectivul investiţional analizând totodată pertinenţa acestuia în cadrul socio-economico-administrativ în care este programat, devenind esentială pentru derularea investiţiei.

La nivel macro, pentru justificarea unor soluţii constructive sau pentru planificarea unei suprafeţe mari de teren în vederea unor construcţii viitoare este necesară în prealabil realizarea unor planuri urbanistice de detaliu, zonale sau generale.
 
Exemple

Exemplul 1

 


Exemplul 2

 

 


Exemplul 3

 

 


Exemplul 4

 

 


Exemplul 5

 


 


Inregistrare domenii, webhosting, webdesign Ghid de sanatate pentru timisoreni Joomla Import Export Mass Article based on Excel Google PageRank Checker